Yrityksille

Oletko järjestämässä yritystilaisuutta, henkilöstö- tai asiakastilaisuutta, kokousta, kick-off -tilaisuutta, seminaaria tai muuta tapahtumaa? Anna meidän suunnitella juuri Teidän tarpeeseenne sopiva ohjelma kauniissa järvimaisemissa.

Risteilemme kaikkina vuodenaikoina järven ollessa sula ja ravintolalaivamme m/s Silver Sky on käytettävissä myös satamassa, joten järjestämme myös pikkujoulut ja muut talvikauden tapahtumat!

Maisemanvaihtelu virkistää. Tervetuloa järvelle kokeilemaan.

Varaa pikkujoulut 2019 hyvissä ajoin!

Pikkujoulukaudella aluksemme ovat lastattu hyvällä ruualla, ohjelmalla ja lämpimällä tunnelmalla. Varaa oma laiva tai esimerkiksi kabinetti kaikille avoimelta yleisöristeilyltä.

Yleisöristeilyt marras-joulukuussa perjantaisin klo 19 – 22

Hinta alkaen 58 € / hlö

Murhamysteeri pikkujouluissa

Murhamysteeri on tappavan hauska illallisohjelma, joka ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi! Jos kaipaat jotain aidosti uutta ja erilaista ohjelmaa työ- tai kaveriporukalle, me tarjoamme siihen ratkaisun.

Murhamysteeri on uuden ajan elämysohjelma, jonka tavoitteena on tempaista vieraat pois arjesta ja heittää heidät keskelle täysin toisenlaista todellisuutta. Murhamysteeri ei nimestään huolimatta ole kuolemanvakava tilaisuus, vaan ennen kaikkea todella hauskaa ja osallistavaa ajanvietettä, jossa vieraat pääsevät näyttämään todelliset kyntensä ilman sen vakavampia seuraamuksia.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ:

Pyydä tarjous

010 422 5699
yritysmyynti@hopealinja.fi

tai jätä viesti oheisella lomakkeella

Tee tarjouspyyntö »

Varaa oma laiva

Järjestämme toiveiden mukaiset juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet monen kokoisille seurueille. Valittavanasi on Näsijärvellä risteilevä historiallinen höyrylaiva s/s Tarjanne tai Pyhäjärvellä ja Vanajavedellä liikkuva laivastomme. Laivoillamme on A-oikeudet (pl. m/s Ratina) sekä kattavat ravintolapalvelut.  Laivasta riippuen istuvan juhlaillallisen kattaminen onnistuu 80–150 hengelle ja tilat taipuvat hyvin myös kokousten ja koulutusten järjestämiseen.

Kokouskalusto laivoilla:

  • videotykki ja valkokangas
  • fläppitaulu
  • mikrofoni ja äänentoisto
  • wlan
Tutustu laivoihimme »

Puolen päivän kokouspaketti m/s Silver Skylla alk. 59€/ hlö

Järjestä mieleenpainuva yritystilaisuus, henkilöstö- tai asiakastilaisuus, kokous tai muu tapahtuma ja varaa Hopealinjojen vaivaton kokouspaketti. Nauti laivakeittiön maittavista tarjoiluista upeissa järvimaisemissa ja anna järven yhdistää.

Lisätietoja kokouspaketeista

Järjestä tilaisuus Viikinsaaressa

Vietä kesäpäivä idyllisessä Viikinsaaressa upeiden järvimaisemien ympäröimänä.

Upeassa pitsihuvilassa sijaitseva Ravintola Viikinsaari, saaren saunatilat sekä vehreä ympäristö sopivat hyvin niin pienempien kuin isompienkin tilaisuuksien ja tyky-päivien tapahtumapaikaksi.

Kesäteatteri Viikinsaari sekä muut yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolista ohjelmaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, oli se sitten musiikkia, stand-uppia tai vaikkapa liikunnallisia aktiviteetteja.

Lisätietoja Viikinsaaresta »

Hyödynnä reittimatkamme ja risteilymme

Yleisöristeilyt ja reittimatkamme on loistava vaihtoehto lähteä nauttimaan kauniista järvimaisemista ja herkullisista ruoka- ja juomatarjoiluista silloin, kun koko laivan varaaminen ei ole tarpeen. Rentoudu työporukan kanssa järvellä ja palaa töihin virkein mielin!

Esimerkkejä palveluistamme:

Lounas-, iltapäivä- tai illallisristeilyt

Reittimatkat höyrylaiva Tarjanteella

Laivamatkat Laukon kartanoon ja Visavuoreen

Anna lahjaksi elämyksiä järvellä

Lahjakorttimme ovat toivottu yrityslahja, joka vievät lahjan saajan neljän seinän sisältä siniselle järvenselälle elämyksien äärelle.

Lue lisää »

Tykyä ja tyhyä toukokuusta syyskuuhun

Aktivoidu, inspiroidu tai rahoitu Suomen kauneimmissa järvimaisemissa. Järjestä onnistunut ja varmasti virkistävä henkilöstöpäivä järviluonnon keskellä.

Aktiviteetti-tykyily Viikinsaaressa,
Hinta alk. 59 € / hlö

Pikku-tykyily Pyhäjärvi-risteilyllä,
Hinta alk. 40 € / hlö

Katso esite >

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ:

Pyydä tarjous sähköpostitse yritysmyynti@hopealinja.fi tai tee meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella.

Tee tarjouspyyntö »

 

Yrityksille paketoidut ohjelmat läpi vuoden

Aktivoidu, inspiroidu tai rahoitu Suomen kauneimmissa järvimaisemissa. Järjestä onnistunut ja varmasti virkistävä henkilöstöpäivä järviluonnon keskellä.

Me järjestämme:

Henkilöstötilaisuudet

Asiakastilaisuudet

Tyky-päivät

Kesäjuhlat

Pikkujoulut

Murhamysteeri risteilyt

Kokoukset ja koulutukset

Yrityslahjat

 

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ:

Pyydä tarjous sähköpostitse yritysmyynti@hopealinja.fi tai tee meille tarjouspyyntö oheisella lomakkeella.

Tee tarjouspyyntö »