Viikinsaaren kesäkauden päätöstä juhlitaan ilmaisilla laivamatkoilla lauantaina 2.9.

Lauantaina 2.9. juhlitaan Viikinsaaren kesäkauden päätöstä, jonka kunniaksi reittilaivat kuljettavat saarivieraita ilmaiseksi koko päivän klo 10–21.30. Lämpimästi tervetuloa saareen!

Laivaippuja ei voi varata etukäteen, ja paikat jaetaan jonotusperiaatteella – kannattaa siis olla ajoissa satamassa. Laivat lähtevät Laukontorin satamasta ja Viikinsaaresta tunnin välein: satamasta tasatunnein ja Viikinsaaresta puolelta.

Lauantain ohjelmassa on luvassa myös Pirkanmaan musiikkiopiston PMO-Special-päivä, jonka ohjelmassa luvassa mm.

Klo 11 Kootut kasarihitit, Pirkanmaan Puhaltajat

Klo 12 Vauhdikas ysärikimara, Pirkanmaan Puhaltajat

Klo 13 Musiikkia Italiasta ja Suomesta, Sinfoniajouset ja kanteleyhtye Trio Sonorous.

Lisäksi illalla ravintolassa esiintyy Joe Vestich. Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Ravintola Viikinsaari palvelee myös koko lauantain klo 11–21.20 (keittiö auki klo 12–20.30). Halutessasi voit tehdä pöytävarauksen ennakkoon, ravintolan puh: 010 422 5666.

Ulkona myynnissä loimutettua lohta ja ravintolassa tarjolla päättäjäisjuhlien notkuva herkkupöytä. Tervetuloa syömään!

Lauantai 2.9. on kesän 2017 viimeinen reittiliikennepäivä Viikinsaareen. Sen jälkeen Viikinsaari palvelee ryhmiä ainoastaan ennakkotilauksesta.

Tampereen risteilykausi puolestaan jatkuu aktiivisena koko syyskuun, ja loppuvuodesta on luvassa myös suositut pikkujouluristeilyt sekä muut teemaristeilyt. Toivotamme vieraat tervetulleiksi m/s Silver Skyn kyytiin nauttimaan syksyyn valmistautuvasta järviluonnosta, upeista auringonlaskuista sekä laivaravintolan lämpimästä palvelusta ja hyvästä ruuasta. Risteilyihin pääset tutustumaan tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.