Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin ostaa lippuja?

Lipputoimistomme sijaitsee Tampereella Laukontorin rannassa. Muissa satamissa meillä ei ole lipputoimistoa. Lippuja voi myös ostaa nettisivujemme kautta. Pääset kätevästi tapahtumakalenteristamme katsomaan eri päivillä tarjolla olevat risteilyt ja tapahtuman linkistä ostamaan liput online-kauppamme kautta. Online-kaupan kautta tehdyt varaukset maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankin kautta.

Verkkokaupan sulkeuduttua ja lipputoimistomme/myyntipalvelumme ollessa kiinni, voi lippuja ostaa suoraan laivalta, mikäli laivalla vain on tilaa. Suosittelemme aina ennakkovarausta, jotta asiakas mahtuu varmasti kyytiin ja saa tiedon mahdollisista poikkeusaikatauluista, joita kauden aikana toisinaan on.

Voinko vaihtaa ostamani liput toiseen lähtöön?

Laivaliput on mahdollista muuttaa toiseen risteilyyn/reittivuoroon viimeistään 24 tuntia ennen alkuperäisen risteilyn lähtöä. Muutoksesta veloitetaan käsittelymaksuna 10 € / lippu. Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan, hinnanero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä.

Mistä laivat lähtevät?

TAMPERE:

Viikinsaaren liikenne, Reittimatkat Laukon kartanoon ja Hämeenlinnaan sekä m/s Silver Skyn risteilyt lähtevät Laukontorin satamasta osoitteesta Laukontori, 33200 Tampere.

Höyrylaiva Tarjanne lähtee Mustalahden satamasta, läheltä Särkänniemen huvipuistoa. Sataman osoite: Paasikiventie 2, 33230 Tampere.

HÄMEENLINNA:

Laivaranta sijaitsee osoitteessa Arvi Kariston katu 8, 13100 Hämeenlinna.

RUOVESI:

Ruoveden satama sijaitsee osoitteessa Laivarannantie 5, 34600 Ruovesi.

VIRRAT:

Virtain laivarannan osoite: Pohjolantie, 34800 Virrat. (Laivalaituri on aivan Pohjolantien päässä)

HUOM! tarkistattehan paikkakuntakohtaiset tiedot pysäköintimahdollisuuksista kyseessä olevan kaupungin / kunnan tiedoista. Laivayhtiöillä ei ole pysäköintipaikkoja satamissa.

 

 

Mitä tositteita tarvitaan Online-ostosta mukaan laivalle?

Oston yhteydessä saamanne matkaliput PDF-muodossa voi joko tulostaa matkaan mukaan tai näyttää matkapuhelimen näytöltä laivaan saavuttaessa. Varausvahvistus ja kuitti suorituksesta on myös hyvä ottaa mukaan risteilylle.

Mihin asti online-kaupasta voi ostaa lippuja?

Liput ovat myynnissä online-kaupassa laivan lähtöön saakka.

Mikäli haluat tiedustella vapaita paikkoja saman päivän risteilylle viikonlopun aikana tai myyntipalvelumme sulkeuduttua, voit soittaa suoraan laivalle.

m/s Silver Sky puh. 0400 234 817  (Tampereen päivä- ja iltaristeilyt)

m/s Silver Moon puh. 0400 890 522 (Hämeenlinna-Visavuori välinen reittiliikenne sekä Hämeenlinnan päivä- ja iltaristeilyt)

s/s Tarjanne puh. 0400 234 816 (Tampere-Virrat välinen reittiliikenne, Tampereen Mustalahdesta lähtevät risteilyt sekä Virtain iltaristeilyt)

Saako matkoista eläkeläis-, opiskelija- tai ryhmäalennusta?

Reittiristeilyillä Tampere-Hämeenlinna, Tampere-Virrat ja Tampere-Laukko on omat hintansa eläkeläisille, opiskelijoille sekä 3-12-v lapsille. Yli 30 hengen ryhmissä joka 31. matkustaja saa ilmaisen laivamatkan.

Viikinsaaren matkoissa eläkeläisille/opiskelijoille on määritetty oma hintansa, yli 30 hengen ryhmissä joka 31. matkustaja saa ilmaisen laivamatkan.

Pakettimatkoissa (sis. ruokailuja, bussikuljetuksia yms.) on erikseen mainittu hinnat eläkeläisille ja lapsille.

Hämeenlinnan, Virtain ja Tampereen päivä-  ja iltaristeilyillä on vain aikuisten ja lasten lippuja. Eläkeläis- ja opiskelija-alennukset eivät ole voimassa.

Kahta alennusta ei voi hyödyntää yhtä aikaa.

Voinko ostaa Hopealinjoille lahjakortin?

Lahjakortit ovat myynnissä verkkosivuillamme kauppa.hopealinjat.fi/lahjakortti/.
Lahjakortteja voi myös käydä ostamassa Tampereelta Laukontorin lipputoimistostamme tai tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelustamme tilattaessa asiakkaalle lähetetään lasku lahjakortista sähköpostiliitteenä ja kun lasku näkyy tilillämme maksettuna, lähetämme lahjakortin asiakkaan antamaan osoitteeseen.

 

Mistä voin tiedustella löytätavaroista?

Löytötavarat toimitamme Pirkanmaan löytötavaratoimistolle
Suvantokatu 10, 33100 Tampere
avoinna ma 10-18, ti-pe 12-17
www.plt.fi