Kokoa oma elämyksesi laineilla

TAPAHTUMAT TILAUKSESTA

Oletko järjestämässä sukujuhlaa, yritystilaisuutta, kokousta, seminaaria tai muuta tapahtumaa? Anna meidän suunnitella juuri Teidän tarpeeseenne sopiva ohjelma kauniissa järvimaisemissa. Kauden aloitamme jäätilanteen salliessa aikaisin keväällä ja jatkamme vuoden loppuun asti järjestäen mm. pikkujoulu- ja uudenvuoden risteilyjä.

Laivoillamme on viihtyisät ravintolatilat A-oikeuksin. Yhteistyökumppaniemme kautta on tilattavissa monipuolista ohjelmaa tapahtumaanne. Viikinsaaressa, tamperelaisten vehreässä kesäkeitaassa, on käytettävissä yksi Tampereen kauneimpiin ravintoloihin lukeutuva ravintola Viikinsaari sekä ravintolapaviljonki.

Risteilyn järvimaisemissa tai tapahtuman Viikinsaaren ravintolatiloissa kruunaa yhteinen ruokailuhetki tasokkain menuin ja virvokkein. Kolmen-neljän tunnin aikana ehtii ruokailun ohella järjestämään mukavaa ohjelmaa, mm. musiikkia, liikunnallista tyky-ohjelmaa tai vaikkapa stand up –komiikkaa.

Käytettävissänne on uljas laivastomme: m/s Silver Sky, m/s Silver Moon, m/s Tammerkoski, m/s Silver Star, m/s Ratina ja s/s Tarjanne. Otattehan yhteyttä – suunnitellaan yhdessä teille mukava tapahtuma!

Tilausristeily kauniissa järvimaisemissa

Tervetuloa viettämään virkistävä päivä Pyhäjärvellä, Vanajavedellä tai Näsijärvellä nauttien monipuolisesta ja virikkeellisestä oheisohjelmasta!

Pyydä tarjous: myyntipalvelu@hopealinja.fi

Tilausristeilyt ovat yllättävän edullisia!

Pyydä hinnasto osoitteesta myyntipalvelu@hopealinja.fi

Tee tarjouspyyntö »