Kesäpäivä järvimaisemissa: Lounasristeilylle ja Viikinsaaren kesäteatteriin nyt yhteishintaan 50 €

Nauti lounas järvimaisemissa m/s Silver Skylla ja jatka kesäpäivää Viikinsaaren kesäteatterin klassikkokomedialla ”Mies, joka ei osannut sanoa ei”!

Hinta 50 € sisältää Silver Skyn risteilyn sekä lounaan laivalla, teatterilipun ja paluun Viikinsaaresta reittilaivalla.

Lippuja rajoitetusti, ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Tarjouspaketin myynti ainoastaan Hopealinjojen lipunmyynnistä Laukontorilta (ei puhelinvarauksia).

 

Tarjous voimassa seuraavissa näytöksissä:

  • to 27.7. klo 14 ja klo 18
  • pe 28.7. klo 18
  • ke 2.8. klo 14 ja klo 18
  • to 3.8. klo 14 ja klo 18
  • pe 4.8. klo 14

 

 Ajat ovat teatterinäytöksen alkamisaikoja, eli risteily lähtee Laukontorilta 2 tuntia aikaisemmin, klo 12 tai klo 16 ja jättää teatterivieraat Viikinsaareen ennen näytöksen alkua.

Mies, joka ei osannut sanoa ei

Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään kesällä hulvaton komediaklassikko Mies, joka ei osannut sanoa ei. Näytelmä perustuu Risto Jarvan vuonna 1975 ohjaamaan elokuvaan ja sen on kirjoittanut Jussi Kylätasku.

Esitys kertoo pastori Aimo Niemestä, joka palaa ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen kotikonnuilleen Suomeen ja hänet palkataan samantien seurakunnan ensimmäiseksi parisuhdeneuvojaksi. Esitys on tulvillaan kommelluksia, rakkautta ja hymyä, musiikkia unohtamatta.

Mies, joka ei osannut sanoa ei-näytelmässä on nimekäs esiintyjäkaarti. Oskari-hevosena nähdään taiturinäyttelijä Ilkka Heiskanen. Pastori Aimo Niemenä hurmaa Janne Kallioniemi. Muita näyttelijöitä ovat  Taivaan tulet tv-sarjasta tuttu Ria Kataja, Jarkko Tiainen, Saara Lehtonen, Mikko Töyssy ja Birgitta Putkonen.

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.