Ryhmämatkat

Hopealinjat tarjoaa ryhmäasiakkailleen monenlaisia palveluita ja mahdollisuuksia päästä ihailemaan lähiseudun kiinnostavimpia matkakohteita. Haluatko viettää aikaa rauhassa risteillen, tutustua nähtävyyksiin laivareittiemme varrella, tai matkustaa aina Hämeenlinnaan tai Virroille saakka?

Pidemmälle matkalle mielivä voi valita esimerkiksi reitin Tampereelta Ruoveden kautta Virroille höyrylaiva Tarjanteen matkassa. Kesäkaudella risteilemme viikoittain myös Tampereen ja Hämeenlinnan välillä. Vanajaveden rannalta voi ottaa kohteeksi esimerkiksi Visavuoren, jossa sijaitsee Emil Wikströmin taiteilijakoti. Myös Lepaan kartano ja viinitila ovat mainio matkakohde, jonne voi suunnata Hopealinjojen laivalla.

Ryhmille on tarjolla valmiita matkapaketteja, joiden avulla matkajärjestelyt ovat vaivattomia. Myös suuremmat ryhmät sopivat mainiosti Hopealinjojen matkaan, sillä koko laivan voi varata myös yksityiskäyttöön. Jos ryhmän koko ylittää 30 henkeä, matkanjohtajalle tarjotaan risteily veloituksetta.

Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme:

puh: 010 422 5600
asiakaspalvelu@hopealinjat.fi

***

Esimerkkejä ryhmäpaketeista Hämeenlinnasta

Visavuoreen risteillen

Hyppää Hopealinjojen kyytiin ja yhdistä järvimatka Visavuoren vierailuusi. Voit risteillä haluamaasi suuntaan ja nauttia sesongin herkullisesta noutopöydästä Suomen kauneimpia järvimaisemia ihaillen. Reitin varrella siintää mm. Historiallinen Hämeen linna, Aulanko kylpylöineen, Hattulan Pyhän Ristin kirkko ja Lepaan kauniit kapeikot. Visavuoressa opas johdattaa ryhmän paikan historiaan ja kertoo Emil Wikströmin upeista taideteoksista.

Hinnat alk. aikuiset 60 € / hlö, eläkeläiset 55 € / hlö

 Järvimatka risteillen Lepaan viinitilalta Visavuoren museoon

Lepaan viinitilalla ryhmälle järjestetään esittely, vierailu viinikellarissa sekä viinien/ liköörien maistatus (3 annosta / hlö). Vieraat voivat lisäksi ostaa paikallisia tuotteita viini- ja puutarhamyymälästä sekä tutustua alueeseen ja Lepaan puutarhamuseoon omatoimisesti. Visavuoressa opas johdattaa ryhmän paikan historiaan ja kertoo Emil Wikströmin upeista taideteoksista.

Hinnat alk. aikuiset 72 € / hlö, eläkeläiset 68 € / hlö

Esimerkkejä ryhmäpaketeista Tampereelta

Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin alkaen 74 € / hlö

ryhmän minimikoko 30hlöä

Paketti sisältää risteilyn m/s Silver Sky -laivalla, herkullisen noutopöytäruokailun sekä teatterilipun Viikinsaaren kesäteatteriin.

Varaukset asiakaspalvelustamme.

Katso näytösajat ja tietoa esityksestä: viikinsaarenkesäteatteri.fi