Ryhmämatkat Tampereelta

Hopealinjat tarjoaa ryhmäasiakkailleen monenlaisia palveluita ja mahdollisuuksia päästä ihailemaan lähiseudun kiinnostavimpia matkakohteita. Haluatko viettää aikaa rauhassa risteillen, tutustua nähtävyyksiin laivareittiemme varrella, tai matkustaa aina Hämeenlinnaan tai Virroille saakka?

Pidemmälle matkalle mielivä voi valita esimerkiksi reitin Tampereelta Ruoveden kautta Virroille höyrylaiva Tarjanteen matkassa. Kesäkaudella risteilemme viikoittain myös Tampereen ja Hämeenlinnan välillä. Vanajaveden rannalta voi ottaa kohteeksi esimerkiksi Visavuoren, jossa sijaitsee Emil Wikströmin taiteilijakoti. Myös Lepaan kartano ja viinitila ovat mainio matkakohde, jonne voi suunnata Hopealinjojen laivalla.

Ryhmille on tarjolla valmiita matkapaketteja, joiden avulla matkajärjestelyt ovat vaivattomia. Myös suuremmat ryhmät sopivat mainiosti Hopealinjojen matkaan, sillä koko laivan voi varata myös yksityiskäyttöön. Jos ryhmän koko ylittää 30 henkeä, matkanjohtajalle tarjotaan risteily veloituksetta.

Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme:

puh: 010 422 5600
asiakaspalvelu@hopealinjat.fi

***

Palvelemme ryhmiä myös Hämeenlinnassa, Virroilla, Ruovedellä sekä kaikissa satamissa ja kohteissamme. 

Katso aikataulut Hämeenlinnasta Lepaalle, Visavuoreen ja Tampereen suuntaan: https://kauppa.hopealinjat.fi/palvelut/reittimatkat-tampere-hameenlinna/ 

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

***

 

Valmiit paketit ryhmille Tampereelta

Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin alk. 70 € / hlö

Paketti sisältää risteilyn m/s Silver Sky -laivalla, herkullisen noutopöytäruokailun sekä teatterilipun Viikinsaaren kesäteatteriin.

Varaukset asiakaspalvelustamme.

Katso näytösajat ja tietoa esityksestä: viikinsaarenkesäteatteri.fi

 

Risteillen Pyynikin kesäteatteriin alk. 75 € / hlö

Paketti sisältää risteilyn m/s Silver Sky -laivalla, herkullisen noutopöytäruokailun sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatteriin.

Varaukset Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä:

puh. 010 2292 111
ma-pe kello 10.00 – 16.00
Verkatehtaankatu 11, Tampere

Katso näytösajat ja tietoa esityksestä: pyynikinkesateatteri.fi