REKRYTOINTI ON KÄYNNISSÄ

Haluatko työskennellä kaupungin huikeimmissa maisemissa ja huippuhyvässä porukassa? Hae meille!

 

HOPEALINJAT 

Haemme kippareita, kansimiehiä ja kansinaisia sekä tarjoilijoita laivoillemme Tampereelle ja Hämeenlinnaan. 

Kapteeni:

Suomen Hopealinja Oy hakee kahta sisävesialuksen päällikköä kesätöihin Tampereelle. Jos sinulla on vähintään kotimaanliikenteen laivurinkirja ja motivaatiota sesonkityöhön, niin hae meille! 

Kansimies:

Suomen Hopealinja Oy etsii palvelukseensa reippaita ja oma-aloitteisia 18 vuotta täyttäneitä kansinaisia/kansimiehiä/tarjoilijoita. Työ sisältää: laivatöitä, asiakaspalvelutehtäviä, lipunmyyntiä, tarjoilua, yms. Aiempi työkokemus tarjoilijana tai töistä vesillä katsotaan eduksi, kuten voimassa oleva merimieslääkärintodistus, anniskelupassi ja ensiaputodistuskin, mutta näiden puute ei estä hakemasta työpaikkaa.

Tiedustelut:

Laivatoimenjohtaja

Jari Niemi

jari.niemi@hopealinja.fi

HOPEARAVINTOLAT

Hopearavintolat etsivät ravintoloihin työntekijöitä. Haluatko kesätöihin ihanaan Pikkubistro Kattilaan? Hurmaavaan Viikinsaareen, jossa sijaitseee Tampereen vanhin ravintola Ravintola Viikinsaari. Ravintola Viikinsaaressa tarjolla modernia skandinaavista ruokaa. Ravintola juhlii tulevana kesänä 120v juhlaansa. Historialliselle höyrylaiva Tarjanteelle, jonka tunnelma on vertaansa vailla.

Haemme myös kaikkiin ravintoloihimme osaavia a la carte- tarjoilijoita. Työ on vaihtelevaa, voit työskennellä halutessasi laivoilla, Pikkubistro Kattilassa tai Viikinsaaressa.

Viikinsaaren perinteiseen grillikioskiin haetaan grillityöntekijöitä huolehtimaan grillin toiminnasta.

Työ kaikissa ravintoloissamme on vaihtelevaa ja hektistä. Sinulla voi olla paljon tai vähän kokemusta, oleellista on hyvä asenne ja paineensietokyky, sekä hyvät tiimityötaidot.!

Tiedustelut:

Ravintolatoimenjohtaja

Anette Mellin

anette.mellin@hopealinja.fi 

LAUKONTORIN LIPUNMYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Haemme Laukontorin lipunmyyntiin ja asiakaspalveluun kesätyöntekijöitä tulevalle kaudelle. Työssäsi pääset nauttimaan kesästä järvimatkailun sydämessä. Matkailualan tuntemus, asiakaspalvelu- ja myyntikokemus sekä kielitaito katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sesonkityöhön sopiva asenne!

Tiedustelut:

Asiakaspalvelupäällikkö

Anna Vänninmaja-Mäkelä

anna.vanninmaja-makela@hopealinja.fi

***

Meillä viihdytään ja meille tullaan uudelleen. Tervetuloa Hopis-perheeseen!

 

Haku päättyy 28.2. ja paikat täytetään sitä mukaa kun sopiva porukka löytyy!

Lähetä hakemukset alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@hopealinja.fi

 

Täytä avoin hakemus