Ravintolapalvelut

Hopealinjojen laivoilla ja Viikinsaaren ravintolassa panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Hopealinjojen ravintolapalvelut ovat kokeneet uudistuksen, ja sen seurauksena noutopöytäkattaukset ovat väistyneet à la carten tieltä Viikinsaaren ravintolassa ja Hopealinjojen illallisristeilyillä.

Viikinsaaren ravintolassa asiakkaitamme palvelee myös sommelier, jonka viiniasiantuntijuudella tarjoilemme parhaiten sopivan viinin jokaiseen annokseen.

Laivaravintoloiden ja Viikinsaaren ravintolan ruokalistoilla näkyy kauden sesonkiruokien hyödyntäminen sekä hauskana yksityiskohtana tuotteet, jotka on valittu Hopealinjojen laivareittien varrella sijaitsevilta tuottajilta. Esimerkiksi Tampere–Ruovesi–Virrat -reittiä liikennöivällä höyrylaiva Tarjanteella on tarjolla Raija Asunnan maankuulua ruisleipää, joka on peräisin Ruovedeltä.

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ruuasta, juomasta ja tunnelmasta upeiden järvimaisemien ympäröimänä!

 

Tutustu ravintola Viikinsaareen ja tee pöytävaraus

 

Kauden aikana ravintola aukeaa 1 h ensimmäisen laivan lähdöstä ja sulkeutuu 10 minuuttia ja keittiö tuntia ennen viimeisen paluulaivan lähtöä. Tapahtumat ja ennakkotilaukset voivat tuoda muutoksia aikatauluihin.

Ravintola palvelee tilauksesta myös muina aikoina toukokuusta syyskuun loppuun.

Ravintola Viikinsaaren pöytävaraukset:

varaukset@ravintolaviikinsaari.fi
puh. 010 422 5666 ravintolan aukioloaikoina
www.ravintolaviikinsaari.fi

Haluatko järjestää oman tilaisuuden laivalla tai Viikinsaaressa?

Varaa ennakkoon:

010 422 5699
myyntipalvelu@hopealinja.fi