Ravintola Viikinsaari sai Aamulehdeltä neljä tähteä

Aamulehden ruokatoimittaja Vesa Laitinen kävi testaamassa Ravintola Viikinsaaren uudistuneet ravintolapalvelut, ja tuomio kuuluu näin:

”Viikinsaari on ottanut edellisen arviokäyntini (2013) jälkeen valtavan harppauksen. Keittiön taso kilpailee vakavasti mantereen parhaiden ravintoloiden kanssa ja suurin osa annoksista oli poikkeuksellisen onnistuneita. Upea miljöö, kiinnostava viinilista, kohtuulliset hinnat ja reipashenkinen palvelu tukevat ruokaelämystä hienosti. Tampere ansaitsee ainakin yhden näin korkeatasoisen kesäravintolan. Jos joku vielä vetäisi saareen puhelinlinjan, tässä antamani neljä tähteä olisi ansaittu: ★★★★.” -Vesa Laitinen, Aamulehti

Lue koko arvostelu Aamulehden sivuilta.

Hopealinjojen ravintolatoimenjohtaja Anette Mellin vastaa myös laivaravintoloiden menujen suunnittelusta, joten myös m/s Silver Skyn, m/s Silver Moonin sekä s/s Tarjanteen kyydissä pääsee nauttimaan keittiön antimista, joissa keskitytään Ravintola Viikinsaaren tapaan erityisesti kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan.

Ravintola Viikinsaaren sekä laivojen menuihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Pöytävarauksen Viikinsaareen voit tehdä suoraan numerosta 010 422 5666 ravintolan aukioloaikoina.

Isommat ryhmävaraukset ja tarjouspyynnöt:

Puh. 010 422 5600
E-mail: info@hopealinja.fi

 

Viikinsaaren terassilla on oma terassimenunsa, jossa voit nauttia mm. kuvan fish & chips -annoksen.

 

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.