Runoilijan tien lähtö- ja päätesatamina ovat Tampereella Särkänniemen kupeessa sijaitseva Mustanlahden satama sekä Virtain laivaranta aivan Virtain keskustan tuntumassa. Reitti kulkee Näsijärvellä, Muroleen kanavan, Ruoveden ja Visuveden kautta Virroille.

Huom! Kesällä 2021 bussikujetukset matkan päätteeksi Virroilta Ruoveden kautta Tampereelle järjestää Hopealinjat yhdessä Bussi-Manninen Oy:n kanssa. Lipputyyppiä valitessasi, muista valita Virtain kierros lipputyypiksi, jotta varmistat paikkasi paluubussissa. Virtain kierrokset ovat myynnissä 16.6.-13.8. välisenä aikana.

 

 

Mustalahden satama, Tampere
11.6.-14.8.2021 Keskiviikkoisin ja perjantaisin Klo 10.00 - 18.00

Hintaesimerkkejä aikuisen lipuista:
Tampere – Murole 32 €
Tampere – Ruovesi 42 €
Tampere – Virrat 62 €
meno-paluu x 1,5

Polkupyörän kuljetusmaksu 8 €/pyörä.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Nostalginen Runoilijan tie

Runoilijan tien lähtö- ja päätesatamina ovat Tampereella Särkänniemen kupeessa sijaitseva Mustanlahden satama sekä Virtain laivaranta aivan Virtain keskustan tuntumassa. Reitti kulkee Näsijärvellä, Muroleen kanavan, Ruoveden ja Visuveden kautta Virroille. Kokonaisuudessaan matka-aika on 8 tuntia ja 15 minuuttia.

Palvelut ja ruoka

Tarjanteen perinteikäs ravintola palvelee aina laivan liikkuessa. Reittimatkoilla tarjoillaan sesongin lounas. À la carte -listastamme voit nauttia sekä reittimatkoilla että risteilyillä. Viinimme ovat sommelierin valitsemia ja Kahvila-menusta löydät purtavaa myös pienempään nälkään.

Ravintola luottaa paikallisiin raaka-aineisiin, laivareitin varrella toimivien tuottajien tuotteisiin sekä Näsijärven kalastajien hyvään onneen.

Suosittelemme aterioiden ostamista tai varaamista ennakkoon. Lounaslistamme vaihtuu viikoittain.
Katso lounaslista tästä >
Lisäksi tarjolla on a’la carte -lista.

Lounas hintaan 22 € / aikuinen ja 11 € / lapsi 3-12-v.

Virtain kierros
95 €/aik., 85 € eläk./opisk., 47,50 €/lapsi 3-12-v
sis. laivamatka Tre-Vrt, lounas laivalla,
linja-autokuljetus Vrt-Tre

Ruoveden kierros
75 €/aik., 65 € eläk./opisk., 37,50 €/lapsi 3-12-v
sis. laivamatka Tre-Ruo, lounas laivalla, linja-autokuljetus Ruo-Tre

Tarjanteen kierros
65 €/aik., 59 €/eläk./opisk., 32,50 €/lapsi 3-12-v
sis. laivamatkan Ruovesi-Virrat, lounaan ja bussin Virrat-Ruovesi.

Ruoveden/Virtain/Tarjanteen kierroksen
linja-autokuljetuksen aikataulu

Lähtö Virrat klo 18.15 , Ruovesi klo 18.45  (Ruoveden kirkon parkkipaikka), Tampere keskustori noin klo 20.00. Ajo mahdollista myös Mustalahden kautta.

Paluubussi pysähtyy tarvittaessa Teiskossa matkan varrella. Pysähdys Terälahden Salen kohdalla n. klo 19.20 ja Kämmenniemen Salen kohdalla n. klo 19.30. Molempien kauppojen kohdalla on pikavuorot pysäkit tien varressa.

HUOM. Virtain, Ruoveden ja Tarjanteen kierrokset ovat myynnissä 16.6.-13.8. välisenä aikana. Kierrosten liput ostettava ennakkoon. Kierrosliput eivät ole ostettavissa verkkokaupasta, kun risteilyn lähtöön on jäljellä aikaa 24h.

Bike & Boat

Bike &  Boat -paketti yhdistää höyrylaiva Tarjanteen reittimatkan sekä kesäisen pyöräretken Runoilijan tien idyllisissä maisemissa.

Katso lisätietoja