Murhamysteeri-illallinen Pyhäjärvellä

perjantaina 6.9. (loppuunmyyty) ja 20.9.
klo 19 – 22
m/s Silver Sky, Laukontorilta

Koe unohtumaton Murhamysteerielämys Pyhäjärven vesillä! Hopealinjat ja Elämystoimisto Tuoni Studiot tarjoavat kokemuksen, jossa yhdistyvät upea risteily, maittavat tarjoilut sekä harmaita aivosoluja kutkuttava Murhamysteeri.

Ohjelma etenee näytöksittäin, pitäen aina tauot ruokailun aikana. Illan päätteeksi vieraat esittävät omat teoriansa tapahtumista ja parhaiten onnistunut ryhmä tullaan palkitsemaan.

Tarjolla sesongin ja teeman mukainen erikoismenu.

Hinta 74 € / hlö (sis. risteily, ohjelma, illallinen)

 

20.9. Osta liput »

***

Pirunnyrkki
”Kun lehtien otsikoissa kerrottiin Kullervoksi nimetyn sarjamurhaajan jääneen kiinni, uutisennälkäiset lukijat uskoivat voivansa nukkua yönsä taas hyvin. Kullervo ja hänen uhrinsa ovat tuoreeltaan vielä pöytäseurueiden puheenaihe, mutta kiinnijäämisen myötä pelko on muuttunut makaaberiksi uteliaisuudeksi. Tunnelma kuitenkin jännittyy yllättäen, kun tapauksesta uutisoinut reportteri saa uuden kirjeen – oikea Kullervo on vielä vapaalla jalalla. Kirjeen mukaan Kullervolla on hallussaan uusi uhri, joka ei näe seuraavaa auringonnousua, ellei murhaajaa pysäytetä ajoissa. Reportterin tiedot pakottavat tutkimuksia johtaneen rikosetsivän palaamaan todisteiden ääreen ja alkaa piinaava juoksu aikaa vastaan. Kullervon henkilöllisyys pitää selvittää tässä ja nyt, jotta edes yksi ihmishenki saadaan pelastettua kylmäverisen murhaajan kynsistä.”

MENU

friseesalaattia, karpaloita & sinappivinaigrettea
savukalasalaattia isoäidin tapaan
mausteista couscousia ja rapeaa lehtikaalia
sienisalaattia
tomaattia, fetaa ja punasipulia
sellerihummusta & pikkelöityjä vihanneksia purnukoissaan
sitruunaista smetanasilliä
fenkolisilakkaa
kuusenkerkällä maustettua puolukkasurvosta

leipää &voi

ylikypsää possua & haudutusliemikastiketta
hunajaista punajuurisärää
rosmariinilla ja valkosipulilla maustettua paahtoperunaa

kahvi/tee ja pieni makea

*muutokset mahdollisia sesongin ja saatavuuden mukaan

Pirunnyrkki – Kuusi säettä kuolemasta on Studioiden kymmenvuotisen taipaleen juhlamurhamysteeri, jossa vieraat pääsevät selvittämään sarjamurhaajan identiteettiä tutustumalla todisteisiin sekä tapausta tutkiviin rikosetsivään ja toimittajaan. Murhamysteerissä vieraat ryhtyvät profiloimaan sarjamurhaajaa ja imeytyvät osaksi tarinaa, jonka päätteeksi kylmäverinen sarjamurhaaja löydetään ja viimeisimmän uhrin henki saadaan pelastettua – tai sitten ei.