Murhamysteeri-illallinen Pyhäjärvellä

perjantaina 30.10.
klo 19 – 22
m/s Silver Sky, Laukontorilta

Koe unohtumaton Murhamysteerielämys Pyhäjärven vesillä! Hopealinjat ja Elämystoimisto Tuoni Studiot tarjoavat kokemuksen, jossa yhdistyvät upea risteily, maittavat tarjoilut sekä harmaita aivosoluja kutkuttava Murhamysteeri.

Ohjelma etenee näytöksittäin, pitäen aina tauot ruokailun aikana. Illan päätteeksi vieraat esittävät omat teoriansa tapahtumista ja parhaiten onnistunut ryhmä tullaan palkitsemaan.

Tarjolla sesongin ja teeman mukainen erikoismenu.

Hinta 79 € / hlö (sis. risteily, ohjelma, illallinen)

 

30.10. Osta liput »

***

Rahat ja henki

”Lindebladin historiallinen kartano on jo vuosien ajan edustanut loistokkuutta, arvovaltaa sekä perinteikkyyttä. Loistosta huolimatta kartanoa ovat piinanneet selittämättömät sattumukset. Kuuluisimmassa tapauksessa kartanon julma isäntäpari sai tuta sisäkön verisen vihan ja heidän lorunsa loppui lyhyeen. Vai loppuiko sittenkään?Pienistä viis, nyt eletään kultaista 60–lukua ja Lindebladin kartano haluaa karistaa menneisyyden tomut nurkistaan. Tietenkin se isännöi yhä tienoon hulppeimpia illalliskutsuja, kuten myös tänään. Tosin sitä vieraat eivät tiedä, ettei veritekojen aika Lindebladin seinien suojissa ole ohitse. Onneksi hyvin epätavallinen etsiväkaksikko Kuilu & Spöklund ovat saapuneet selvittämään mitä kummaa kartanossa oikein tapahtuu. Perinteisen maalaispoliisin ja paranormaalien ilmiöiden erikoisasiantuntijan saumattomalla yhteistyöllä värikäs ilta on taattu, mutta auttaako se pääsemään oikeaan ratkaisuun?”

MENU

Fenkolia, kurkkua, rapeaa salaattia & tomaatti-vinaigrette (m, g)
Capresea & oliiveja (l, g)
Syksyn satoa säilöttynä purkeissaan (m, g)
Sienisalaattia (l, g)
Katkarapuja Skagen (l, g)
Talon fenkolisilakkaa (m, g)
Lihapullia (m, g)

Leipää & tuorejuustoa (l, g)

Paahdettua lohta & sitruuna-voikastiketta (l, g)
Syysperunaa (l, g)

Kahvia & pieni makea

 

*muutokset mahdollisia sesongin ja saatavuuden mukaan

Rahat ja henki – Piinaavatko kartanoa riivatut henget vai onko sattumuksille jokin maallinen selitys? Kumpaan suuntaan sinä kallistut? Sen voit selvittää osallistumalla Lindebladin kartanon pitoihin aivan itse. Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa etsiviä, tutustu todisteisiin ja selvitä onko kummituksia todella olemassa. Olet tervetullut – hulvattoman hauska ja viiniäkin fiinimpi illalliselämys odottaa sinua!