Hämeenlinna – Tampere, Laukontori

Hopealinja -nimikkoreittimme kulkee Tampereen ja Hämeenlinnan väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon Nokialla, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Hämeenlinnan ja Tampereen väliä liikennöivillä aluksilla löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä anniskeluoikeudet. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Visavuoren lisäksi reitin varrella ovat mm. Lepaan viinitila, Lempäälän kanava, Aulangon ja Nokian Edenin viihdekylpylät, Lempäälän Myllyranta sekä Vaihmalan Hovi (15 minuuttia Lempäälän kanavalta).

 

Huom! Menopaluumatkoja Tampere-Hämeenlinna-Tampere tai Hämeenlinna-Tampere-Hämeenlinna ei pysty ostamaan verkkokaupasta. Otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 010 422 5600 tai asiakaspalvelu@hopealinja.fi.

 

HUOM! poikkeavat aikataulut 20.8. ja 27.8.

20.8. m/s Silver Sky
Tampere klo 9.00, Visavuori klo 14.15, Hämeenlinna klo 17.45
27.8. m/s Silver Sky
Hämeenlinna klo 11.00, Visavuori klo 14.30, Tampere klo 19.50
* ei pidempää pysähdystä Visavuoressa