Murhamysteeri-illallinen ja loppuvuoden herkullinen tarjonta

Murhamysteeri-illallinen 1.12.

Sarjamurhaaja on vapaana ja seuraava uhri valittu… Joulukuun alussa järjestettävällä Murhamysteeriristeilyllä vieraat pääsevät selvittämään sarjamurhaajan identiteettiä tutustumalla todisteisiin sekä tapausta tutkiviin rikosetsivään ja toimittajaan. Tartu johtolankaan ja lähde hyytävän jännittävälle risteilylle. Tarjolla tietysti myös tappavan herkullinen menu.

Pikkujouluristeilyt marras-joulukuussa

Ovatko pikkujouluvalmistelut jääneet aikaisempina vuosina viime tippaan? Ole nyt ajoissa! Kalenterissamme on reilusti kaikille avoimia pikkujouluristeilyjä, mutta isompi porukka voi varata hulinoille vaikka koko laivan. Risteilemme Tampereen Laukontorilta jäiden tuloon asti. Pyydä tarjous: myyntipalvelu@hopealinja.fi.

Joululounaat Laukontorilla

Joulun alla syksyn kiireet ovat ehtineet uuvuttaa pirteimmänkin työmyyrän. Rauhoitu ja lataa akkuja joululounaalla! Runsas joulupöytä on tarjolla 17.12. – 21.12. m/s Silver Skylla Laukontorin satamassa.

Lahjakorttikaupasta jouluiloa läheisille

Joululahjaostoksia ei kannata lykätä loputtomiin. Lahjakorttikaupastamme hankit näppärästi lahjat koko suvulle ja ystäväporukalle. Myös heille, joilla on jo kaikkea.

Hopealinjojen ja Viikinsaaren kesäteatterin huikea tarjous

Loppusyksyn kunniaksi tarjolla on Hopealinjojen ja Viikinsaaren kesäteatterin huipputarjous, jota ei kannata ohittaa:

M/s Silver Skyn teatteriristeily-paketti VAIN 60€ kpl (norm. 73€ , ryhmät 68€). Molemmat tarjoukset voimassa lokakuun loppuun. Hinta sisältää risteilyn kuvankauniilla Pyhäjärvellä, ruoan noutopöydästä sekä teatterilipun Viikinsaaren kesäteatterin esitykseen 506 ikkunaa.

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.