Palveluvalikoimamme

Hopealinjat on matkaoppaasi keskelle Suomen kauneimpia järvimaisemia. Laivoillamme pääset helposti ja nopeasti keskelle ympäröivää järviluontoa ja vesillä näet myös ympäröivän kaupungin uudesta kulmasta. Astu laivaan ja koe mieleenpainuvia hetkiä Pyhäjärven, Näsijärven sekä Vanajaveden leppoisilla laineilla.

 

Hopealinjojen matkassa pääset vesille kaikkina vuodenaikoina sulan veden aikaan. Olipa mielessäsi tunnelmallinen iltaristeily, aurinkoisen kesäpäivän mittainen reittimatka tai retki Viikinsaareen, Hopealinjojen laivat vievät sinut perille.

 

Laivaan voit nousta Tampereelta, Hämeenlinnasta, Ruovedeltä, Virroilta, Nokialta tai Lempäälästä. Laukontorin satamasta laivamme kulkevat Viikinsaareen, Hämeenlinnaan sekä tilauksesta Laukon Kartanoon ja Mustanlahden satamasta liikennöimme Ruoveden kautta Virroille historiallisella höyrylaiva Tarjanteella. Suunnittelemme ja järjestämme myös toiveiden mukaiset tilausristeilyt A-oikeuksin sekä ravintolapalveluin varustetuilla laivoillamme ja Viikinsaaressa.

 

Tervetuloa risteilylle tai reittimatkalle – järvellä olemme parhaimmillamme.

Valitse lähtösatama