Lasten risteilyt ja tapahtumat

Hopealinjojen palveluista löytyy paljon lapsiystävällisiä elämyksiä. Lapset ovat tervetulleita kaikille risteilyille ja reittimatkoille muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (esimerkiksi ohjelmallisia iltaristeilyitä emme suosittele lapsille). Myös ravintoloissa on huomioitu lapsiasiakkaat ja kaikki ruokalistamme antimet on muokattavissa lapsille sopiviksi annoksiksi.

Höyrylaiva Tarjanne, laivan höyrykone sekä monet yksityiskohdat tarjoavat pikkukippareille paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää ja mielenkiintoisten järvimaisemien parissa viihtyy pienempikin matkustaja.

Viikinsaaresta löytyy lapsille paljon tekemistä, kuten lasten leikkipuisto, luontopolku ja monia ulkopelimahdollisuuksia, ja saaren kioski ja Ravintola Viikinsaari tarjoilevat evästä koko perheelle.

Näiden tapahtumien lisäksi lapsille on suunniteltu omaa ohjelmaa, kuten Merirosvoristeilyjä sekä Viikinsaaressa heinäkuussa pidettävät Lasten maanantait.

Merirosvoristeilyt koko perheelle

Pienet piraatit liikkuvat taas kesällä Hopealinjojen vesillä. Tänä kesänä kaapataan laiva ja etsitään kadonnutta aarretta. Aarrekartta ei ole aivan yksinkertainen, sillä se pitää sisällään erilaisia tehtäviä, joita edes kapteeni ei ole vielä onnistunut ratkomaan. Ehkäpä merirosvojoukko suoriutuu tehtävästä paremmin.

Risteilyn ohjelma on ohjattua, aikuiset voivat nauttia matkan aikana järvimaisemista sekä laivan ravintolan palveluista.

MERIROSVORISTEILYT HÄMEENLINNASSA
keskiviikkoisin 26.6.-7.8.2019 klo 14.00-16.30
Lähtö ja paluu Hämeenlinnan satamasta.

MERIROSVORISTEILYT NOKIALLA
perjantaina 5.7. ja 26.7.2019 klo 14.00-16.30
Lähtö ja paluu Nokian Edenin rannasta.

Merirosvoristeilyn hinta 30 € / hlö
(sama hinta aikuiselta ja lapselta, alle 3-v veloituksetta)
Hinta sisältää risteilyn, ohjelman sekä ruokailun

Perhepaketti 2 aik. ja 2 lasta 3-12-v 100,00 €


Omatoimista tekemistä lapsille Viikinsaaressa

Viikinsaaressa on lasten leikkipuisto, josta löytyy muun muassa keinut, merirosvolaiva, keinulauta, pieni liukumäki ja puisia eläinveistoksia lasten tutkittavaksi. Saaresta löytyy myös jalkapallokenttä, minigolfrata sekä paljon pikkurahalla vuokrattavia ulkopelejä. Luontopolulta löytyy varmasti ihmeteltävää ja opittavaa lapsillekin.