Hopealinjojen uusin alus m/s Silver Sky Tampereen Laukontorilla vie asiakkaat Pyhäjärven aalloille nauttimaan päivä-, iltapäivä- ja iltaristeilyistä lähivesien kauniissa järvimaisemissa. Silver Skyn matkassa pääset myös ihailemaan muun muassa Pispalan ja Pyynikin kauniita maisemia järveltä käsin sekä Sotkanvirran risteilyillä Sotkanvirran ja Nokian kapeikkojen kauniita maisemia.

Muutaman tunnin kestoiset risteilyt sopivat loistavasti esimerkiksi pidemmän lounaan nauttimiseen, työporukan rennon after workin viettämiseen tai tunnelmallisen ravintolaillan järjestämiseen. Laivassa on tilaa 250 henkilölle ja ravintolapaikkoja 150 henkilölle kahdessa kerroksessa. Muuntuvat ravintolatilat mahdollistavat erilaiset tilajärjestelyt.

Mukaan voi lähteä isomman tai pienemmän ryhmän kanssa viettämään mukavaa aikaa järvelle maittavan buffetpöydän tarjoiluista nauttien. Lisäksi on mahdollista vuokrata koko laiva omaan käyttöön risteilylle Pyhäjärvelle tai satamaan. Laivalla voidaan järjestää esimerkiksi kokouksia, henkilöstön virkistyspäiviä tai syntymäpäiväjuhlia toiveiden mukaan.Tiloista löytyy äänentoistolaitteisto, valkokangas ja 48” näyttö, johon voi liittää pc:n tai usb-tikun. Silver Skyllä on ravintolapalvelut ja A-oikeudet.

Osta m/s Silver Skyn risteilyliput verkkokaupastamme ja tule nauttimaan järvimaisemista ja herkullisesta ruuasta!