ETUILE ITSESI LAIVAAN


LÖYDÄ OMA RISTEILYSI EDULLISEMMIN TAI INSPIROIDU UUSISTA MATKAVINKEISTÄ. TARJOLLA VALIKOIMA RISTEILYITÄ ÄKKILÄHTÖ- JA LOPPUUNMYYNTIHINNOIN. KESÄ JA JÄRVET KUULUVAT KAIKILLE!

 

Risteilykauden loppuunmyynti Tarjanteella

110-vuotias höyrylaiva Tarjanne risteilee brunssi- ja iltaristeilyt vielä lauantaina 1.9. ja 8.9.

Loput verkkokaupasta ennakkoon ostetut risteilyt -30 % alennuksella.
Tarjous vain verkkokaupasta, ei koske lisäpalveluita eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Saat alennuksen verkkokaupassa syöttämällä koodin TARJANNE30 sille varattuun kenttään ostotapahtuman yhteydessä.

Katso Tarjanteen risteilyt ja osta liput >


***

Risteilykauden loppuunmyynti Hämeenlinnassa

m/s Silver Moonin päivä- ja iltaristeilyt ke 29.8. ja kauden päätösristeily la 1.9.

Loput verkkokaupasta ennakkoon ostetut risteilyt -30 % alennuksella.
Tarjous vain verkkokaupasta, ei koske lisäpalveluita eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Saat alennuksen verkkokaupassa syöttämällä koodin HML30 sille varattuun kenttään ostotapahtuman yhteydessä.

Katso Hämeenlinnan risteilyt ja osta liput >***

Laiva + Pyörä -paketti, eli Pyöräilijän Aktiivipassi
-15 % S-etukortilla

Yhdistä pyöräretki ja risteily Tampereen ja Hämeenlinnan tai Tampereen ja Virtojen välisillä laivamatkoilla ja PyhäNäsi-reiteillä. Pyöräilijän aktiivipassi sisältää laivamatkan sinulle ja pyörällesi sekä retkievään.

Lue lisää ja osta netistä>

***

Edut OP Tampereen omistaja-asiakkaille

Viikinsaaren meno-paluu -reittimatka 8 €

Normaalihintainen laivalippu OP Tampereen omistaja-asiakkaille tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin 8 € (norm. aikuiset 12-13 €, eläkeläiset ja opiskelijat 9 €).

Etu voimassa Viikinsaaren reittikaudella 13.8.2018 asti normaalihintaisille reittivuoroille.  Max 2 etuhintaista lippua / omistaja-asiakas.

Etuhintaiset liput myydään Laukontorin lipunmyynnissä risteilykauden aikana. Lippuja ei voi varata ennakkoon eikä etu koske muita, erikoishintaisia, esim. festaripäivien risteilyjä.

Esitä oston yhteydessä omistaja-asiakastunnuksella varustettu pankkikorttisi, erillinen omistaja-asiakaskortti tai Pivon etunäkymä.

Katso aikataulut ja lisätiedot >


Hopealinjat Goes Acoustic Club -risteilyt -5 €

Lähde nauttimaan Pyhäjärven ilta-auringosta ja elävästä keikkatunnelmasta m/s Silver Sky laivalle. Risteilyt Laukontorilta torstaisin klo 19 – 22.

Risteilyn hinta norm. 25 € / hlö, OP Omistaja-asiakkaille 20 €.

Etuhintaiset liput Laukontorin lipunmyynnissä, laivalta tai verkkokaupasta alekoodilla ”OPOMISTAJA”

Max. 2 etuhintaista lippua / omistaja-asiakas. Esitä oston yhteydessä / risteilylle tullessasi omistaja-asiakastunnuksella varustettu pankkikorttisi, erillinen omistaja-asiakaskortti tai Pivon etunäkymä.

Lue lisää ja osta liput >

***

Hyödynnä edut verkkokaupasta ja hyppää kyytiin. Muutokset mahdollisia. Tutustu verkkosivuillamme koko Hopealinjojen, höyrylaiva Tarjanteen ja Viikinsaaren tarjontaan.
TERVETULOA!