Kauden 2019 risteilyt ovat jo myynnissä

Kauden 2019 risteilyt ovat jo myynnissä

Avaamme kevään risteilykauden herkullisella Vappubrunssilla Pyhäjärven maisemissa, jonka jälkeen vuorossa ovat niin Tampereella kuin Hämeenlinnassakin suositut Äitienpäiväristeilyt.

Katso lisätietoja ja osta jo hyvissä ajoin liput kevään ensimmäisille lähdöille

Vappubrunssi Pyhäjärvellä

Äitienpäiväristeilyt Tampereella

Äitienpäiväristeilyt Hämeenlinnassa

Tampereen kaunein kesäkeidas, Viikinsaari, aukeaa 28.5.

Kesän aikana Viikinsaaressa on mm. erilaisia musiikkitapahtumia, ohjelmaa lapsille, kesäteatterilla Heikki Salon musiikkikomedia ”506 ikkunaa”, lasten teatteria sekä paljon muuta ohjelmaa ja aktiviteetteja koko perheelle. Ravintola Viikinsaaressa on tarjolla ensiluokkainen Ala Carte sekä tyylikäs ja ruokaisa viikonloppubrunssi. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja tule viettämään leppoisia kesäpäiviä Viikinsaareen!

Reittiliikenne kesäkaudella

Pyhäjärven, Näsijärven ja Vanajaveden aalloilla pääset nauttimaan upeista järvimaisemista ja ravintolamme tarjoiluista näköalapöydissä.

Päivä-ja iltaristeilyt Tampereella ja Hämeenlinnassa alkaen 22.5.

Monipuolinen risteilyvalikoimamme sekä ohjelmalliset erikoisristeilymme tarjoavat hyvää ruokaa, musiikkia ja tunnelmallista yhdessäoloa.

Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna tiistaisin ja torstaisin 4.6.-29.8.

Hämeenlinna – Visavuori – Tampere sekä Tampere – Visavuori – Hämeenlinna tiistaisin 25.6.-8.8

Hopealinja-nimikkoreittimme kulkee Tampereen ja Hämeenlinnan väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Tampere – Virrat höyrylaiva Tarjanteella 5.6.-17.8.

Vuonna 1908 rakennettu höyrylaivalegenda liikennöi kesäisin Tampereelta Ruoveden kautta Virroille historiallista Runoilijan tietä.  Reitin varrella näet upeita järvinäkymiä ja vaikuttavia luonnonmaisemia, jotka ovat inspiroineet lukuisia suomalaisia taiteilijoita. Astu Tarjanteen matkaan, niin ymmärrät miksi.

Risteilyt historialliseen Laukon kartanoon sunnuntaisin 9.6. – 11.8.

Nouse laivaan Tampereen Laukontorilta ja vietä rento kesäpäivä historiallisessa Laukon kartanossa Vesilahdella upeita taidekokoelmia sekä kartanon arkkitehtuuria ja miljöötä ihaillen.

 

Varaa oma laiva

Järjestämme toiveiden mukaiset juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet monen kokoisille seurueille. Valittavanasi on Näsijärvellä risteilevä historiallinen höyrylaiva s/s Tarjanne tai Pyhäjärvellä ja Vanajavedellä liikkuva laivastomme. Laivoillamme on A-oikeudet (pl. m/s Ratina) sekä kattavat ravintolapalvelut.  Laivasta riippuen istuvan juhlaillallisen kattaminen onnistuu 80–150 hengelle ja tilat taipuvat hyvin myös kokousten ja koulutusten järjestämiseen.

Pyydä tarjous sähköpostitse yritysmyynti@hopealinja.fi

 

 

 

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.