Höyrylaiva Tarjanteella Avoimet ovet lauantaina 9.9. klo 16–19, tervetuloa kakkukahveille!

S/S Tarjanne lähtee kesän viimeiselle yleisöristeilylle Näsijärvelle lauantaina 9.9. Särkänniemen ilotulituksen kimmellyksessä. Samana päivänä Tarjanteella on avoimet ovet klo 16–19 Oy Runoilijan tie -laivayhtiön 50-vuotispäivän kunniaksi. Tarjolla on ilmaiset kakkukahvit sadalle ensimmäiselle vierailijalle.

 109-vuotias höyrylaiva avaa lauantaina ovensa kaikille uteliaille Tampereen Mustanlahden satamassa, kun Tarjanteen omistama Oy Runoilijan tie täyttää 50 vuotta. Kakkutarjoilun lisäksi laivasta löytyy paljon ihmeteltävää, jota kannattaa tulla tarkastelemaan lähemmin. 

– Laivan henkilökunnalta voi pyytää visiittiä laivan konehuoneeseen höyrykonetta ja höyrykattilaa kurkistamaan, ja toki kannattaa käydä myös katsomassa myös laivan komentosiltaa sekä Akseli Gallen-Kallelan suunnittelemaa ruokasalia laivan yläkerroksessa, vinkkaa Oy Runoilijan tien toimitusjohtaja Mari Vuorinen.

 Lauantai-iltana Tarjanne suuntaa Näsijärven laineille risteilemään klo 20–22. Laivalta on erinomaiset näkymät muun muassa Pispalan rinteille sekä eturivin paikat Särkänniemen päättäjäisten juhlailotulitukseen.

 

Pyhäjärvellä luvassa teemaristeilyjä syksyllä

 Viikinsaaren kesäkauden päätöstä juhlittiin viime lauantaina, mutta Hopealinjojen laivoja voi Pyhäjärveltä bongata edelleen, sillä risteilykausi jatkuu aktiivisena syksylläkin ja erilaisia risteilyvaihtoehtoja löytyy loppuvuodelle runsaasti. Syyskuussa tarjolla on lounas- ja iltaristeilyjä sekä lauantaisin Nokialle suuntaavat Sotkanvirran risteilyt, joissa riittää katseltavaa kaupunkinäkymistä upeisiin luontomaisemiin. 

– Syksyn aikana Sotkanvirran risteilyillä on mukana matkaopas, joka kertoo reitin varrella näkyvistä maisemista. Näin risteilystä saa varmasti vielä enemmän irti, Mari Vuorinen paljastaa.

Lokakuussa luvassa ovat juomaan ja ruokaan keskittyneet teematapahtumat Octoberfest-risteilyt (6. ja 7.10.) sekä Viini-risteily (27.10). Marras-joulukuussa m/s Silver Sky on juhlatunnelmissa Pikkujouluristeilyillä, joiden ohjelmistossa luvassa mm. stand-upia. Tampereen risteilykausi huipentuu perinteiseen Uudenvuodenristeilyyn. 

 

·      S/S Tarjanteen Avoimet Ovet 9.9. klo 16–19 Mustanlahden satamassa

 Oy Runoillijan tien 50-vuotisjuhlan kunniaksi 100:lle ensimmäiselle ilmaiset kakkukahvit. Laivan ravintola on avoinna.

·      S/S Tarjanteen kesäkauden päätösristeily 9.9. klo 20–22 Tampereella

Laivaravintolan palvelut käytettävissä. Risteily huipentuu Särkänniemen ilotulitukseen.

Liput 20 €/aikuinen, 12 €/lapsi. Osta liput täältä.

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.