Hopealinjojen elämyslahjat äitienpäiväksi

Hopealinjojen palveluista löytyy useita loistavia lahjavaihtoehtoja kevään tärkeimpiin juhliin ja verkkokaupastamme löydät kevään parhaat elämyslahjat äidille tai rakkaimmalle. Miltä kuulostaisi illallisristeilyn ja rentouttavan hieronnan yhdistävä Hemmottelulahjakortti tai Elämyspassi, jolla pääsee niin Tarjanteen kyytiin, Viikinsaareen kuin iltaristeilylle Pyhäjärvelle?

Hopealinjojen uutuustuote on Day Spa Studio Feel It:in kanssa yhteistyössä suunniteltu Hemmottelulahjakortti, joka tarjoaa elämyksiä laineilla ja tilaisuuden kiireettömään rentoutumiseen.

Lahjakorteissa on valittavana kaksi eri vaihtoehtoa, arvoltaan joko 160 € tai 110€. Molemmat vaihtoehdot oikeuttavat yhteen hemmotteluhoitoon Day Spa Studio Feel It Tampereella & Hopealinjojen illallisristeilyyn Pyhäjärvellä.

Elämyspassi puolestaan sisältää iloa ja elämyksiä useamman kesäpäivän ajaksi. Elämyspassilla saa päivän Näsijärven aalloilla nostalgisen höyrylaivan kyydissä, kesäretken vehreään Viikinsaareen ja tunnelmallisen iltaristeilyn Pyhäjärven maisemissa.

Hopealinjojen lahjakortti on loistava vaihtoehto äidille, joka haluaa itse päästä valitsemaan mieleisensä elämyksen. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin Hopealinjojen risteilyihin ja matkoihin, ja halutessaan sen voi käyttää vaikka Viikinsaaren ravintolan illallisella tunnelmallisessa pitsihuvilassa järvimaisemien ympäröimänä.

Pyöräilyn ystäville Hopealinjojen Aktiivipassi on loistava lahja, joka yhdistää laivamatkan ja pyöräreissun upeissa järvimaisemissa. Passeja löytyy monelle eri pituiselle reitille, joten tämän retken voi hyvin toteuttaa vaikka koko perheen kesken.

Äitien tärkeän juhlapäivän kruunaa Hopealinjojen Äitienpäiväristeilyt Tampereella sekä Hämeenlinnassa. Hämeenlinnassa risteily on uutuus, joka järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tampereella risteily puolestaan on ollut erittäin suosittu, joten liput kannattaa varata hyvissä ajoin. Äitienpäivän herkullinen menu on keittiömestarimme Anette Mellinin suunnittelema, ja se sisältää muun muassa runsaan alkuruokapöydän sekä pääruuaksi paahdettua lohta korvasienikastikkeessa sekä ylikypsää possunposkea haudutusliemikastikkeessa rosmariiniperunoiden kera.

Tervetuloa laineille nauttimaan koko perheen kera!

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.