Heinäkuun ensimmäisen viikon risteilytärpit ja Viikinsaaren menot

Tervetuloa, heinäkuu! Monella alkoi juuri kesälomat, ja sen kunniaksi me keräsimme tiiviin listan risteilytärppejä ja lomatekemistä tälle viikolle. Valitse suosikkisi ja nouse laivaan:

6.7. SM-kisaviikon kunniaksi nopeat tunnin mittaiset sightseeing-risteilyt Laukontorilta, lähdöt tasatunnein klo 15–19. Liput verkosta 10 €/aikuiset, 5 €/lapset.

6.7. Lasten Merirosvoristeily Hämeenlinnassa klo 14–16.30. Liput verkosta 22 €/aikuiset, 11 €/lapset.

7.7. Perheristeily Tarjanteella Virroilla klo 16.15–17.45. osana Muksufestareiden ohjelmaa. Mukana Karhuvaari & Kitunen, liput verkosta 10 €/aikuiset, 5 €/lapset.

8.7. Tarjanteen päiväristeily Ruovedellä klo 11-13, liput verkosta 20 €/aikuiset, 10€/lapset

8.7. Jazz-risteily Laukontorilta klo 19–22, esiintyjänä TI Boyz from Brasil. Liput alk. 30 €

Nämä ja muut risteilyt Tampereella ja Hämeenlinnassa sekä s/s Tarjanteen ja m/s Moonin reittimatkat varaat osoitteesta: kauppa.hopealinjat.fi/tapahtumakalenteri

 

Viikinsaaren heinäkuu on täynnä ohjelmaa

Viikinsaaren heinäkuu on täynnä tapahtumia: tiistaisin luvassa kuumat standup-illat, jossa sauna lämpiää klo 14–18 ja show ottaa paikkansa klo 18.30–20.

Torstaisin hellitään tanssikansaa, kun legendaariset Päivähypyt tanssitaan vaihtuvan esiintyjän tahtiin klo 12–14.

Lasten sunnuntait tuovat mukanaan monipuolista ohjelmaa perheen pikkuisille, eikä tietenkään sovi unohtaa Viikinsaaren kesäteatterin esitystä ”Mies, joka ei osannut sanoa ei”, jonka näytöksiä on heinäkuussa keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Ravintolakin palvelee laivaliikenteen mukaisesti joka päivä (eli myös maanantaisin 3.–24.7.)

Tervetuloa nauttimaan saaren kesäisestä tunnelmasta, laatuohjelmasta ja hyvästä ruuasta!
www.viikinsaari.fi

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.